Depo Yönetimi işlevi, mallara ve çalışanların üretkenliğine verimli bir şekilde erişmek için üretilen tesis yeri ve büyüklüğü analizi, kapasite analizi, ekipman analizi gibi çok sayıda analiz kullanır. Ayrıca, bu işlev, tüm depo yönetim sistemi geliştirme ve yönetim uygulamalarının endüstri düzenlemelerini takip etmesini ve çalışanların güvenliğini üst düzeyde tutmasını sağlamak için lojistik uyum ve güvenlik işleviyle yakından çalışır.

freight-train-363436_640

Bulut Tabanlı Depo Yönetim Sistemi – WMS

Günümüzde WMS sistemleri, bağımsız veya bir Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) sisteminin parçası olabilir ve Radyo Frekansı Tanımlama (RFID) ve ses tanıma gibi karmaşık teknolojileri içerebilir. Bununla birlikte, depo yönetim sistemi temel ilkesi, depodaki malzemelerin hareketinin etkin bir şekilde kontrol edilmesine izin vermek için bilgi sağlama amacı için aynı kalır. WMS sistemleri işletmelere önemli derecede yararlar sunar.

http://oplog.com.tr/teknoloji/wms/ web sitesini ziyaret ederek görebileceğiniz gibi teknolojiyi kullanan Depo Yönetim Sistemi, lojistik şirketi başarısını etkileyen en önemli fonksiyondur. Taşıma, yerleştirme ve sökme döngüsü süreleri sadece azaltılmaz, aynı zamanda envanter doğruluğunu da geliştirilir. Bu, artan depolama kapasitesine, ürün ve depo operasyonlarının daha organize olmasına etki ederek hizmet kalitesini arttırır.

Yoruma Kapalı.